Al mijn kwaliteiten voor u ingezet

Mensen zien floreren is het mooiste dat er is. Daarom doe ik dit werk. Samen met de ander toe werken naar een nieuwe baan is elke keer weer spannend. Een ontdekkingsreis langs talenten en valkuilen, die ertoe leidt dat de ander het maximale uit zichzelf haalt.

Hiervoor werkte ik dertig jaar lang in de publieke sector, in allerlei functies. Human resource management, besturen en leiding geven zijn voor mij bekende werelden. Met die achtergrond kan ik me goed verplaatsen in de dilemma's van management en bestuur. Al deze kwaliteiten en mijn netwerk zet ik nu voor u in. Van loopbaancoaching tot training en advies.

Ik analyseer scherp. Daardoor krijgt u een helder beeld van uw talent, kansen en mogelijkheden. Ik ben praktisch. Werken aan een nieuw perspectief is in de eerste plaats zoeken naar een realistische ambitie. Enthousiasme en plezier zijn mijn handelsmerk. Zo geef ik u energie en nieuwe vooruitzichten. En ik ben vasthoudend. Ik ben pas tevreden als u op uw nieuwe plek zit.

Van der Meij & Partners

"Een ontmoeting met Marie-José is gericht op werkelijk contact en uitwisseling van zaken, die er toe doen. Zij schuwt daarbij heldere feedback niet. Marie-José is iemand, waar ik graag naar verwijs vanwege haar analytische blik, kennis, ervaring, netwerk en door de persoon wie zij is." Jelleke Harkema De Context